Contact informatie

Elsemarie van Asselt

De Triangel

Mijn naam is Elsemarie van Asselt en ik werk al heel wat jaren samen met Klazien van der Vlist als directieteam op CNS De Triangel in Lunteren, een school voor uniek en excellent basisonderwijs.

De jaren ervoor stond ik met enthousiasme voor de klas, met name in de bovenbouwgroepen en werkte ik in de functie van bouw coördinator, intern begeleider en op dit moment dus als schoolleider en bestuurder. Ik geniet ervan om samen sturing te geven aan onze schoolorganisatie en werk het liefst op het snijvlak van onderwijs en zorg. Daarnaast vind ik het leuk om af en toe een uitstapje te maken om andere teams en scholen te inspireren, bijvoorbeeld op het gebied van inclusiever onderwijs of het ontwikkelen van een succesvol kind centrum.

Op éénpitter De Triangel is veel aandacht voor een gestructureerde en voorspelbare aanpak èn voor de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Onze school biedt meer dan leren alleen. We geven onderwijs met hoofd, hart en handen. Dat houdt in dat naast vakken als taal, rekenen en lezen ook aandacht is voor het leren van vaardigheden en jezelf ontwikkelen als een sociaal, stabiel en weerbaar mens.

Samenwerken met interne en externe specialisten vind ik echt van meerwaarde, omdat je dan als zorgteam om het kind, de ouders en de leerkrachten staat om hen te ondersteunen passend onderwijs/zorg te bieden aan de kinderen.  Samen zoeken naar kansen en mogelijkheden voor ieder kind!

Yara Snoei – ter Haar

Yara Snoei – ter Haar

#

Multi Logopedie


Lees meer
Annelie van der Meulen

Annelie van der Meulen

Live Originally


Lees meer