Contact informatie

Dominique van Ginkel-Fluit

AdminDo & Lifestyle

Op 17 juli 2023 ben ik volledig zelfstandig verder gegaan als ZZP’er. En ik vind het ontzettend leuk om mede zelfstandige onderneemsters uit mijn omgeving te ontmoeten en mee te kunnen netwerken. Zelf heb ik een enorme passie voor cijfers en welzijn en deze kan ik dan ook helemaal kwijt in mijn onderneming.
Waarin ik voornamelijk Zelfstandig JEMAKO Distributiepartners | ZZP’ers | Particulieren ontzorg met hun Boekhouding & Belastingaangifte(n).

Mijn missie is om het Zelfstandig Leren Boekhouden in (eerst) een Online aanbod, op een authentieke en lichte manier, aan te bieden. Waar ik zoveel mogelijk Startende & Ervaren ZZP’ers/ondernemers mee kan helpen, zodat zij zelfstandig op een Eenvoudige, Lichte en vooral Tijdbesparende manier hun eigen Online Boekhouding bij kunnen houden.

Daarnaast houd ik mezelf bezig met Affiliate Marketing, waar ik zo’n 3 jaar geleden razend enthousiast over ben geworden en dat nog steeds ben.
De Affiliate Marketing zet ik voornamelijk in door blogberichten te (gaan) schrijven over mijn eigen ervaringen met de diverse Lifestyle producten / diensten (denk aan o.a. Etherische oliën/Voeding/Holistische behandelingen en/of trainingen enz.) en natuurlijk over mijn kennis & kunde (expertise) inzake de Boekhouding & Belastingen.

Adriette van Ginkel

Adriette van Ginkel

Secretaris

De Rietdekker


Lees meer
Marije Kuppens van Gend

Marije Kuppens van Gend

#

Kuppens Management


Lees meer