Terugblik op het Bedrijfsbezoek van Logopedist Yara Snoei en Timmervrouw Annelie van der Meulen 16 mei 2024

Op 16 mei 2024 hielden de jongste ondernemers van SWOT, Yara Snoei en Annelie van der Meulen, hun presentaties op de werkplek van Yara bij De Triangel. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door een klassieke Italiaanse foodtruck met houtoven van DI Stefano Italian Catering, waar Stephan heerlijke pizzastukjes serveerde.

Yara Snoei, logopedist bij Multi Logopedie, begon de avond met een persoonlijke presentatie over de oprichting van haar bedrijf en het belang van taal. Ze vertelde hoe ze zowel jonge kinderen als mensen die opnieuw moeten leren praten na een ernstig herseninfarct of beroerte helpt met logopedie.

Annelie van der Meulen vervolgde de avond door haar ambities en passie voor het maken van prachtige meubels en oog voor design te delen. Ze benadrukte dat bedrijven die hun pand opnieuw willen inrichten zeker een afspraak met haar moeten overwegen.

Het was een inspirerende avond waarin twee jonge vrouwen hun talenten, dromen, en lef deelden. Hun passie voor hun vak en hun moederschap maakte diepe indruk op de aanwezigen!