Onze leden

Adriette van Ginkel

De Rietdekker

Gerjo Hazeleger

Jo's Bloemdecoraties

Cora Kluiters

De Loungerie

Anke de Jong-Jansen

Dierenpension De Meenthoeve

Bent u niet in de gelegenheid om uw hond of kat zelf te verzorgen door bijvoorbeeld vakantie, werk, ziekte of om andere redenen? Wij nemen de zorg voor uw huisdier graag van u over. Ook dagopvang is mogelijk.

Willy de Bart-Appeldoorn

Hoveniersbedrijf de Bart

Tineke Visser

Slachterij Visser

Gerda Vonk

Prezend Kerstpakketten

Hettie Couwenberg-van Ramshorst

Zeer geinteresseert in bedrijven die openstaan voor vernieuwing en verduurzaming in met name de voeding en circulaire economie.

Anneke Rijnders

Rijnders Sport

Ester van Leuveren

E.D.SIGN www.e-ster.biz

E* D.SIGN is een creatief éénvrouwsbedrijf in Lunteren. Ester (E*) maakt fulltime reclame, verzorgt communicatie en doet aan creatieve vormgeving in al haar facetten, in de meeste gevallen op papier.

Cobie de Kruijf

Kookstudio de Riet

Kookstudio De Riet in Leusden is een oase van rust gelegen naast een natuurgebied op een boerenerf. Modern ingericht maar met een warm huiselijk sfeer.

Een inspirerende omgeving, voor uw vergadering of teambuilding. Tevens de mogelijkheid om op dezelfde locatie de dag af te sluiten met een gezellige ontspannen kookworkshop.

Rust, ruimte en persoonlijke aandacht zijn onze kenmerken. We ontvangen u graag. Gratis parkeren en laadpunt elektrische auto’s.

Majan van Riessen

Varias Verzekeringen

Stineke van Harn

Bouwbedrijf van Harn

Anjo de Jong-van Dijk

Anja van Egdom

Hi-Tech Services van Egdom

Esther Meijer

Esther Meijer Fotografie

Ilse van de Burgwal

Ilse van de Burgwal | MTH Coaching

Ik ben authenticiteit- en mindset coach. Ik coach en inspireer anderen om congruent te zijn in wat je denkt, voelt, zegt en doet en wie je in essentie bent. Ik wil dat mensen (met respect) schijt hebben aan de rest, echt zichzelf zijn en hun een eigen pad durven volgen.

Rosanne Veenhof

Nicole Mode

Harriët Bödicker

Jullie Huwelijksambtenaar

Jullie trouwdag is een unieke dag in jullie leven. Een dag die niet zo vaak voorkomt én een dag die jullie helemaal zelf kunnen vormgeven.

Als Trouwmevrouw is het prachtig om jullie verhaal te mogen vertellen en wordt de huwelijksvoltrekking “het liefdevolle kloppende hart” van jullie unieke Trouwdag.

Pauline Bruil

Vastenthousiast

Het zoveelste dieet? Ik dacht het niet!
Vastenthousiast eet binnen een bepaald aantal uur en zónder dieet. Lastig? Nee, alleen even wennen.
Het effect is dan ook verbazingwekkend!
Daar word je blij van.

Reynanda van Blijderveen

BAS, uw kantoor is onze zaak

Liane van Steeg

Kalverliefde

Barbara Boers

Schimmel Makelaardij

Hanneke van Egdom

Hanneke van Egdom

Van Egdom metaalbewerking

Alice van Ginkel

Bij Aaltje aan de Linie

Je kunt bij ons terecht voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, hei-sessies en trainingen. Maar ook voor leuk teamuitje, of met je familie of vriendengroep.

Vanuit de lichte en sfeervolle vergaderzaal heb je in de zomer uitzicht op de mooie groene Grebbelinie, en in de winter op onze Hereford ossen in de stal. Wees gerust, je ziet ze wel, maar ruikt ze niet!