Contact informatie

Simone Beijer

Uitvaartzorg Simone Beijer

Ik ben Simone Beijer, 47 jaar en ben sinds oktober 2015 uitvaartonderneemster. Inmiddels leid ik een team van 25 personen en werken wij door de gehele Gelderse Vallei en net daarbuiten. Naast Simone Beijer Uitvaartzorg hebben we nog 2 bedrijven; Uitgeverij Beijer en Regalia Coaching en Opleidingen.
De passie die ik heb om mensen te helpen op één van de moeilijkste momenten in hun leven geldt zeker voor het helpen van kinderen en jongeren. Dat is één van de redenen dat we onze uitgeverij hebben opgericht. Hierin brengen we door mij en mijn dochter geschreven boeken uit voor kinderen en voor volwassenen die voor kinderen zorgen, om het te leren dat de dood niet eng is, als je het maar bespreekbaar maakt. (www.uitgeverijbeijer.nl)
Met ons opleidingscentrum geven we diverse opleidingen (ook op maat) over kinderen en rouw, maar ook stilgeboortes etc. Voor mensen uit het uitvaartvak, maar ook voor (kraam)verzorgenden, ziekenhuispersoneel, leraren, rouwcoaches etc.  
Wij geloven dat we samen het verschil kunnen maken, door de rouw niet weg te nemen, want dat kunnen we niet, maar we kunnen wel helpen de scherpe randjes zachter te maken.

Marjan van den Berg

Marjan van den Berg

#

Marjan van den Berg Medisch Pedicure


Lees meer
Rosanne Veenhof van Kommer

Rosanne Veenhof van Kommer

#

Roos Stijl voor jou & Mij!


Lees meer