Introductieavond

Introductieavond SWOT

SWOT: Strong women on top!

Netwerkclub voor ondernemende vrouwen
organiseert online introductieavond!


WOUDENBERG / LUNTEREN – Er zijn veel ondernemende vrouwen in de regio Woudenberg – Lunteren en netwerkclub SWOT wil al deze dames uitnodigen voor een online introductieavond op donderdagavond 18 maart. Heb je interesse? Meld je dan snel aan.

Vrouwen netwerkclub SWOT is laagdrempelig, zakelijk maar ook gezellig. Zo’n 20 vrouwen komen zes keer per jaar op donderdagavond bij elkaar om afwisselende bijeenkomsten te beleven. Zo zijn er bedrijfsbezoeken bij leden maar er zijn ook intervisie sessies. In 2020 bestond SWOT 10 jaar en stond er een dagje uit op de agenda. Die heeft niet plaatsgevonden dus het dagje uit staat nu aan het einde van de zomer gepland. De leden van SWOT willen graag van elkaar leren en daardoor elkaar te inspireren.

Ledenaantal opschroeven
We organiseren de online introductieavond omdat we (uit praktisch oogpunt) momenteel alleen online bijeenkomsten hebben zonder introducees. Toch willen we ons ledenaantal graag een stukje opschroeven. Ben je een ondernemende vrouw, heb je een eigen bedrijf of ben je beslissingsbevoegd binnen jouw bedrijf dan nodigen we jou van harte uit om je aan te melden. Het bestuur van SWOT zit voor je klaar om je alles over SWOT te vertellen en om al je vragen te beantwoorden. 

Aanmelden
Stuur uiterlijk 15 maart een e-mail naar info@strongwomenontop.nl en vertel daarin kort wie je bent en wat je doet. Je krijgt dan een link van ons in je mail terug waarmee je op donderdag 18 maart om 19.30 uur kunt deelnemen aan de Teams meeting. Wil je nu al meer weten van SWOT dan kun je altijd een kijkje nemen op: www.strongwomenontop.nl. Wij zijn ook actief op LinkedIn en Facebook, je kunt ons daar altijd liken en volgen.